Μενού με Προϊόντα

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε είτε χειροκίνητη είτε ηλεκτροκίνητη λειτουργία Somfy η οποία προσφέρει αναμφισβήτητα ευκολία στο χειρισμό και αποφυγή φθοράς...

Οριζόντιες Περσίδες Σύστημα Σκίασης
Κατηγορία Προϊόντος:
Σκίαση

Οριζόντιες Περσίδες

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε Οριζόντιες Περσίδες από Αλουμίνιο | Ξύλο | Δέρμα, είτε χειροκίνητη είτε ηλεκτροκίνητη λειτουργία Somfy, η οποία προσφέρει αναμφισβήτητα ευκολία στο χειρισμό και αποφυγή φθοράς και βλαβών καθώς και πλήθος αυτοματισμών Somfy. Οι οριζόντιες περσίδες διακρίνονται για την κομψότητα, την καλαισθησία αλλά και ιδιότητά τους να εναρμονίζονται απόλυτα με οποιοδήποτε διακοσμητικό ύφος. Η δυνατότητα περιστροφής των φύλλων κατά 180 μοίρες, επιτρέπει το παιχνίδι με το φως στο χώρο αλλά και την απόλυτα ελεγχόμενη σκίαση και ορατότητα. Διατίθενται σε πλάτος φύλλου 15, 25 και 50 χιλιοστά. Μια μεγάλη ποικιλία υλικών, συνδυαστικών συστημάτων αλλά και εξαρτημάτων διευκολύνουν απόλυτα τη χρήση τους.
Read 3267 times
Rate this item
(0 votes)
Οριζόντιες Περσίδες Αλουμινίου
Κατηγορία Προϊόντος:
Σκίαση

Οριζόντιες Περσίδες Αλουμινίου

Λαμπερά, μεταλλικά χρώματα χαρακτηρίζουν τις περσίδες αλουμινίου - απλές ή διάτρητες - με στόχο να καλύψουν τις αισθητικές ανάγκες κάθε χώρου. Οι αξιόπιστοι και εύχρηστοι μηχανισμοί ανάρτησης και περιστροφής, σε συνδυασμό με τα φύλλα από κράμα αλουμινίου εξαιρετικής ποιότητας, όλα Σουηδικής προέλευσης, διαφοροποιούν το προϊόν. Έχετε την ευελιξία να διαλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για τις κορνίζες και τα φύλλα, είτε αυτά είναι απλά είτε διάτρητα. Διατίθενται σε πλάτος φύλλου 15 ή 25 χιλιοστών.

Χρωματολόγιο Περσίδας Αλουμινίου

...Gallery Χρωματολόγιο Περσίδας Αλουμινίου...
Οριζόντιες Περσίδες Ξύλινες
Κατηγορία Προϊόντος:
Σκίαση

Οριζόντιες Περσίδες Ξύλινες

Οι ξύλινες χειροκίνητες οριζόντιες περσίδες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα χαρίζοντας μια ζεστή και παράλληλα ζωηρή ατμόσφαιρα. Τα φύλλα των περσίδων είναι από ανθεκτικό αλλά και ελαφρύ ξύλο basswood. Η ιδιαιτερότητα τους ολοκληρώνεται με τις μοναδικές υφασμάτινες τρέσες που διατίθενται σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και τους ιδιαίτερους μηχανισμούς ανάρτησης και περιστροφής. Διατίθενται σε πλάτος φύλλου 25 ή 50 χιλιοστών.

Χρωματολόγιο Ξύλινης Περσίδας

...Gallery Χρωματολόγιο Ξύλινης Περσίδας...
Οριζόντιες Περσίδες Δερμάτινες
Κατηγορία Προϊόντος:
Σκίαση

Οριζόντιες Περσίδες Δερμάτινες

Οι δερμάτινες χειροκίνητες οριζόντιες περσίδες σχεδιάστηκαν για να χαρίζουν στον χώρο μια κλασική και διαχρονική αίσθηση αλλά και μια ιδιαίτερη εικόνα πολυτέλειας. Τα φύλλα είναι από 100% γνήσιο δέρμα. Ένα φύλλο αλουμινίου στο εσωτερικό τους, τα κάνει πιο σταθερά αλλά και πιο ανθεκτικά. Διατίθενται σε γήινους χρωματισμούς καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες οποιουδήποτε χώρου θα τις «φιλοξενήσει». Η ιδιαιτερότητα τους ολοκληρώνεται με τις μοναδικές υφασμάτινες τρέσες που διατίθενται σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Διατίθενται σε πλάτος φύλλου 50 χιλιοστών.

Χρωματολόγιο Δερμάτινης Περσίδας

...Gallery Χρωματολόγιο Ξύλινης Περσίδας...